Plan Norge

I over 80 år har den internasjonale organisasjonen Plan drevet med bistand til de som trenger det aller mest – de minste av oss. Siden 1996 har Plan også vært aktive i Norge, noe som har gjort at flere titalls tusen barn og unge har fått livet sitt forandret for alltid.

For hos Plan Norge er det barna som er i fokus. Organisasjonen jobber for at barn og unge skal få muligheten til å utdanne seg i trygge omgivelser. Mye av pengene går til nettopp utdanning og bygging av skoler, men vel så viktig er det at barn får de rettighetene de har krav på.

Siden i fjor sommer har Plan Norge klart å skaffe seg hele 127 000 faddere – bare her til lands! Det betyr at samtlige av disse personene gir en viss pengesum til sitt fadderbarn hver eneste måned, noe som kan være nok til å forandre livet til minst det samme antallet barn i andre land.

Men det er alltid rom til å bli fadder, for utdanningsmulighetene er langt fra optimale i mange u-land. Og det koster deg bare 275 kroner i måneden, der nesten 80 prosent går rett til mottakeren. Det er et viktig prinsipp for organisasjonen at mesteparten av pengene skal gå til de som trenger det, så kun 20 prosent av alle pengene som havner hos Plan Norge brukes til administrering av selskapet.

Ekstra spesielt for mange er at du jevnlig blir fulgt opp av fadderbarnet ditt, med bilder og brev om hvordan det står til. Det er neppe nødvendig å si mer – bli fadder!

Klikk her for å få fadderbarn hos Plan Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *