Unicef

Det som i etterkrigstiden begynte som en organisasjon for å hjelpe krigsrammede barn, ble med tiden til verdens største hjelpeorganisasjon. UNICEF jobber nå i nesten 200 land og har allerede nå sikret mange hundretusen barn og unge en sikker fremtid – men det er fortsatt mange å hjelpe.

I hovedsak jobber UNICEF med langsiktige løsninger som kan hjelpe barn til å bo trygt, få en skikkelig utdanning og være frisk. I tillegg til å bygge skoler fokuserer organisasjonen på sykdommer som hiv og aids, samtidig som de sikrer tilgang til rent vann og riktig ernæring i hele landsbyer.

UNICEF er også kjent for sin nødhjelp, som alltid trår til i kriserammede områder, først og fremst ved naturkatastrofer. Pengene du gir kan altså ikke bare sikre barn en trygg oppvekst, men også være med på å redde menneskeliv når krisen er som verst.

Organisasjonen jobber som nevnt i land på samtlige kontinenter. Du kan bidra ved å bli fadder hos UNICEF, noe som koster fra 200 kr i måneden, men her får du ikke bare hjelpe ett barn. Du hjelper alle! I stedet for å ha et fast fadderbarn så går bidraget ditt til å hjelpe de som trenger det mest.

Å bli fadder hos UNICEF koster deg ikke all verdens i løpet av et år, og da får du også skattefradrag. For deg som ønsker å hjelpe mange og ikke bare ha et fadderbarn er denne fadderløsningen midt i blinken. Vi anbefaler at du tar turen innom UNICEFS nettsider og ser hvor mye et lite bidrag kan hjelpe en fattig familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *